Доскоро Петков беше далеч по-малко известен на широката публика у нас от

...
Доскоро Петков беше далеч по-малко известен на широката публика у нас от
Коментари Харесай

Изненада! Как Кирил Петков става милионер

Доскоро Петков беше надалеч по-малко прочут на необятната аудитория у нас от жена си Линда. Съпругата му, с която са дружно от 22 година и имат три дъщери, стана звезда в родното готварско риалити „ Мастършеф “. Стройната блондинка  впечатли журито с безглутенова здравословна версия на торта „ Гараш “. Вкъщи я прави постоянно, тъй като всички страдат от глутенова нетърпимост. Затова здравословното хранене е фетиш за фамилията на Кирил. Може би и поради него той подхваща бизнес, който го прави милионер, написа Марица.

Създава първия пробиотик за вегетарианци, станал шлагер оттатък океана. Продуктът е основан на българския вариант на Лактобацилус булгарикус, фамозната бактерия, с която се прави киселото мляко. Екипът на Петков обаче я извлича от кокиче и я култивира в морковен сок. Тестове в Харвард потвърждават, че създаденият ПроВиотик мори безотказно болестотворни бактерии. Освен това оказва помощ при намаляване, за здрави нокти, коса и гладка кожа.

Таблетките  се харчат с голям успех по целия свят. При това държат висока цена от 40 $ за флакон. Тв иконата Опра Уинфри поставя ПроВиотик в топ 20 на продуктите, които употребява.

Кирил Петков е твърдоглав и кардинален, както прилича на зодията му Овен. Появява се на бял свят на 17 април 1980 година в Пловдив, само че остава тук единствено първата си година

Баща му Петко Петков е биолог откривател, който работи като учител. Майка му е учителка по литература, приключила е българска лингвистика в София.

С другия ученик на Харвард Асен Василев, с който бяха дружно министри, а в този момент основават партия, съумяват да предадат своите хрумвания и опит на стотици млади българи.

Основават Харвардската стратегия в Софийския университет, където образоват доброволци и персонално финансират годишните им разноски.

„ Живея в дребен апартамент в центъра. Обичам да вървя пеш, без да карам, в случай че може. Платил съм си налозите. Не завися от поръчки и държавни контракти, тъй че съм безусловно спокоен “, изясни Петков.

Извън бизнеса и политиката обича да разпуска с рискови занимания. Кара кайт сърф, сноуборд и от време на време лети с парапланер.

Мнозина виждат в него идващия български министър председател поради високия му персонален рейтинг и растящите благосклонности към „ Продължаваме промяната “. Опонентите му обаче настояват, че това е следващият фойерверк на политическата сцена след Слави Трифонов. Други пък настойчиво търсят американската връзка в плана.


Инфо: Стандарт

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР